top of page

Vacature Medewerker Evenementen bij Chassé Theater
Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en een cinema één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil het Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit om met elkaar in gesprek te gaan over de samenleving die rijk is aan diversiteit en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap, te groeien.


Welke uitdaging ga jij aan:

Onze afdeling evenementen is verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van ons theater. Als medewerker evenementen ben jij verantwoordelijk voor de verkoop en organisatie van zakelijke arrangementen rondom onze voorstellingen. Je behandelt de aanvragen die van opdrachtgevers binnenkomen door met ze in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van de wens van de opdrachtgever maak je een offerte op maat. Na akkoord zorg jij voor een draaiboek zodat het arrangement in- en extern goed wordt gecommuniceerd. Op de dag van uitvoer zie je erop toe dat alles zoals afgesproken in gereedheid wordt gebracht. Je verwelkomt je opdrachtgever en begeleid het arrangement waar nodig. Naast de verantwoordelijkheid voor de arrangementen organiseer je samen met het team zowel evenementen voor verschillende opdrachtgevers als interne samenkomsten.


Wie ben jij:


Als Chassé Theater willen wij midden in de samenleving staan en mensen verbinden en stimuleren. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die net dat stapje extra zet voor opdrachtgevers, het overtreffen van de verwachting zie je als uitdaging. Daarnaast zoeken we iemand die: • de samenwerking opzoekt en anderen helpt waar nodig • prioriteiten kan stellen en planmatig te werk gaat • verschillende evenementen tegelijkertijd kan oppakken en hierbij niet het overzicht verliest • klantwensen goed kan inventariseren en professioneel commerciële gesprekken kan voeren • een voor deze functie relevante opleiding op hbo niveau heeft afgerond én enkele jaren werkervaring heeft binnen de evenementensector.

Ben jij een duizendpoot die makkelijk lijntjes met elkaar verbindt? Dan ben jij degene die we zoeken!


Wat wij bieden:


Als Medewerker Evenementen kom je terecht in een zelfstandig opererend team van 4 personen dat met plezier werkt aan allerlei evenementen en projecten. Samenwerken en sparren doen we elke dag. De werkzaamheden starten in samenspraak per augustus, de eerste periode zal je een collega vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Pas je goed bij ons en laat het werk het toe? Dan zijn er mogelijkheden om na deze periode bij ons in dienst te blijven. Wij bieden een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia in schaal 5. Maar vooral een inspirerende werkomgeving, een organisatie in ontwikkeling, een grote groep al even gedreven collega’s.


Code Culturele Diversiteit


Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. We zijn vooral benieuwd naar je persoonlijkheid en je aanvulling op ons team.


Informatie


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076- 5303188. Je CV en motivatie kun je tot 10 mei aanstaande sturen naar pz@chasse.nl onder vermelding van sollicitatie medewerker Evenementen.

18 weergaven
bottom of page