Vacature medewerker evenementen bij Schouwburg De LaweiSchouwburg De Lawei is een gastvrij huis waar makers en liefhebbers van podiumkunsten, film en beeldende kunst elkaar treffen. Een schouwburg met een divers, uitdagend en hoog kwalitatief aanbod van cultuur.

Voor de aanvulling van ons evenemententeam zoekt Schouwburg De Lawei op korte termijn

een medewerker evenementen voor 30 uur (0,83 fte) per week

Wat ga je doen Als medewerker evenementen ben je samen met 2 collega’s het visitekaartje van De Lawei en verantwoordelijk voor de verhuur van de beschikbare ruimtes. Met het team weet je alle mogelijkheden van De Lawei goed te benutten en zoek je actief de samenwerking en afstemming met diverse interne afdelingen. Je vertaalt de wensen van de klant naar het evenement zoals bijvoorbeeld een congres, bedrijfsfeest, markt, theatraal diner of online event. Je bent proactief bij het ontwikkelen en implementeren van de jaarplannen en doet daartoe marktonderzoek. Je bent aanwezig bij belangrijke evenementen en netwerkbijeenkomsten. De medewerker evenementen valt functioneel onder de coördinator evenementen.

Wat verwachten wij van jou Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met organisatietalent. Je bent gastvrij, hebt een open en nieuwsgierig vizier en affiniteit met het theaterbedrijf en de evenementenorganisatie. Je bent ondernemend en hebt daarbij gevoel voor marketing, communicatie & sales. Hierbij heb je de nodige aantoonbare ervaring, waardoor je nieuwe kansen direct aangaat. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet op enthousiaste en overtuigende wijze onze producten en dienstverlening in de markt te zetten. Je bent een netwerker en hebt kennis van het regionale bedrijfsleven of bent in staat je hier snel thuis te maken. Zowel zelfstandig als in teamverband kun je uitstekend werken. Je bent in staat om snel te schakelen zonder hierbij de prioriteiten uit het oog te verliezen. In de dynamiek van de afdeling ben jij iemand die de focus op de details houdt en het overzicht kan bewaren maar ook elk succes viert; work hard, play hard! Je opereert op hbo-niveau.

Wat bieden wij jou Een veelzijdige functie bij een ambitieuze schouwburg. Een hecht team met collega’s in een dynamische en inspirerende omgeving waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor creativiteit en initiatief. Marktconform salaris, conform de CAO Nederlandse Podia valt deze functie in schaal 5. Een laptop en de allerleukste vrijdagmiddaglunches met al jouw collega’s.

Vacature en informatie: Voor nadere informatie kun je via de mail contact leggen met personeelszaken@lawei.nl, of telefonisch op 13 oktober, tussen 10:00 en 11:00 uur en 21 oktober tussen 10:00 en 11:00 uur, bij Esther Faas (coördinator evenementen) op nummer 0512-335033.

Belangstelling en motivatie ontvangen wij graag voor maandag 25 oktober 2021 a.s. via: personeelszaken@lawei.nl Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

4 keer bekeken