top of page

Vacature medewerker evenementen bij Schouwburg De Lawei


Schouwburg De Lawei is op zoek naar een medewerker evenementen 24 - 32 uur per week (0,67 / 0,89 fte) Wat houdt de functie in? Als medewerker van de afdeling evenementen ben je een onmisbare spin in het web. Binnen het team zorg jij voor de interne ondersteuning die met name gericht zal zijn op de inzet en verhuur van de educatieve ruimtes, faciliteiten en aanvullende diensten. Je onderhoudt contacten met huurders en gebruikers, je overlegt over inhoudelijke, technische en organisatorische aspecten en voorzieningen met betrekking tot educatieve evenementen in de Schouwburg. Je stelt offertes op en voert contractbesprekingen met huurders en gebruikers. Hierbij hou je toezicht op de planning, draaiboeken en facturatie. Je zorgt voor een optimale begeleiding van en daarmee een goede relatie met de organisatoren.

Wat wordt er van je verwacht? Goede communicatieve vaardigheden zijn een echte must. Je kunt goed organiseren en plannen, bent proactief en probleemoplossend, en je werkt hierbij gestructureerd en nauwkeurig. Je hebt inzicht in logistiek en processen. Je werkt graag samen, zowel met klanten als collega’s, en bent besluitvaardig én flexibel. Werkzaamheden grotendeels tijdens kantoortijden, incidenteel in de avond of het weekend. Affiniteit met kunst & cultuur is een pre.

Wat bieden wij? Een mooie en inspirerende werkplek in een levendige organisatie. De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Het betreft een ondersteunende functie voor bepaalde tijd. Conform de CAO Nederlandse Podia valt deze functie in schaal 4. De Lawei is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Vacature en informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met personeelszaken@lawei.nl. Of telefonisch bij Esther Faas, op de volgende belmomenten: woensdag 20 april van 10.00 tot 11.00 uur, donderdag 28 april van 10.00 tot 11.00 uur, telefoon 0512-335033. Je sollicitatie en cv ontvangen wij graag uiterlijk dinsdag 3 mei 2022 via personeelszaken@lawei.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

39 weergaven
bottom of page