top of page

Vacature Part-time all-round-horecapersoneel bij Theaters Diligentia en Pepijn


(Deze vacature is ook geschikt voor rookies)
In Diligentia en Theater PePijn werken we met een vaste ploeg part-time horecamedewerkers/sters. Zo’n 20 jonge, dienstverlenend ingestelde jongeren/studenten. Een dynamische club. Op piekmomenten zijn ze wel eens allemaal tegelijk aanwezig en ook dan is het een gezellig gestroomlijnd team.

Jij kunt daar een onderdeel van zijn! We zoeken naar nieuwe collega’s die zich soepel in een team voegen, zich gemakkelijk laten aansturen en snel de handen uit de mouwen steken.


Dit zijn de werkzaamheden Tijdens die voorstellingen werken we met een team van circa zes collega's. Je tapt en schenkt, gooit de bitterballen in het vet, pakt de jassen aan, scant de kaartjes bij de zaalingang, ruimt op en wast af. Werktijden zijn tussen 18.00 en 24.00 uur.

We doen met ongeveer gelijke teams en werkzaamheden ook graag een beroep op je bij de uitvoering van de evenementen die wij organiseren. Van chique diners, unieke bruiloften tot en met congressen of informele borrels. Dat kan op elk moment van de dag of avond zijn.

Of we nu samen een congres tot 17.00 uur hebben gefaciliteerd of Theo Maassen tegen 24.00 uur hebben uitgezwaaid, na afloop drinken we samen een drankje en dan maken we alles weer spic and span voor de volgende dag of avond.


Wat vinden we superbelangrijk Dat je enthousiast en gemotiveerd bent. Open en toegankelijk. Vrolijk en vriendelijk. Representatief en pro-actief. Dat je zonder te klagen zaken durft op te pakken die een ander per ongeluk laat liggen. Omdat ook bij jou onze artiesten en onze gasten op nummer één staan. Ben je ook nog eens een cabaretliefhebber, weet dan dat je op vrije avonden bijna elke voorstelling kunt bijwonen. Ervaring in de horeca is een duidelijke pré. Maar…wanneer je goed gemotiveerd bent en in ons plaatje past, dan leiden wij je heel graag op.


Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief met recente pasfoto en een C.V. naar Nick Jonker, hospitality en horeca, n.jonker@diligentia-pepijn.nl.

7 weergaven
bottom of page