top of page

Vacature: Projectmedewerker zakelijke verhuur en eventsIn het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht maak je kennis met het Nederlandse onderwijs van vroeger en nu. Of het nu over rages op school, handwerken of Montessori gaat; bij ons kom je meer te weten, kun je je verwonderen, meedoen en ervaringen uitwisselen.

Het museum is gevestigd in het iconische gebouw De Holland, op vijf minuten lopen afstand van het station van Dordrecht. Wisselende tentoonstellingen, een uitgebreid educatief en recreatief aanbod, diverse verhuurbare zalen en een gezellig museumcafé (met –tuin) trekken jaarlijks 35.000 bezoekers. Een groot, divers en gezellig team van honderd vrijwilligers ondersteunt het kleine vaste team medewerkers.


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die - voor 24 uur per week - onze zakelijke verhuur en events onder zijn of haar hoede neemt en deze op een hoger plan brengt. Onze organisatie is klein en flexibel en niet alle taken en verantwoordelijkheden zijn volledig uitgeschreven. Wij zoeken een enthousiaste collega met een aanpakkersmentaliteit, die het leuk vindt om zowel strategisch als uitvoerend bezig te zijn en die zowel alleen als in teamverband goed functioneert.


Wat ga je doen?

De projectmedewerker zakelijke verhuur en events die wij zoeken houdt zich primair bezig met het organiseren van netwerkevenementen, workshops en andere bijeenkomsten voor zowel zakelijke als particuliere klanten, met als doel extra inkomsten voor het museum te genereren. Daarnaast ondersteun je andere collega’s bij de organisatie van diverse bijeenkomsten, openingen en relatieontvangsten.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden:

· Het zelfstandig uitvoeren van evenementen en bijeenkomsten, van het eerste contact, via de offerte en het draaiboek voor uitvoering tot de financiële afhandeling na afloop;

· Het bedenken en uitvoeren van de marketing en acquisitie voor de zakelijke verhuur van het museum;

· Het uitbreiden, onderhouden en versterken van het relatienetwerk rondom de zakelijke verhuur van het museum, van bestaande klanten tot potentiële nieuwe opdrachtgevers, cateraars, leveranciers, etc.


Wat zoeken wij?

De collega die wij zoeken:

· Heeft minimaal HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding;

· Heeft minimaal twee jaar werkervaring in een gelijksoortige functie;

· Is commercieel, maar met gevoel voor de museale setting;

· Kan snel schakelen tussen praktische en strategische taken;

· Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

· Heeft financieel inzicht, kan begrotingen maken en budgetten beheren;

· Beschikt over uitstekende contactuele en organisatorische vaardigheden;

· Heeft bij voorkeur enige technische en AV-kennis;

· Heeft er geen problemen mee om ’s avonds of in het weekend te werken;

· Is woonachtig binnen de regio Drechtsteden.


En is daarnaast:

· Klantgericht en servicegericht, ook naar je interne collega’s;

· Zelfstandig en proactief;

· Gestructureerd en accuraat;

· Representatief, flexibel en oplossingsgericht.


Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Stuur dan vóór maandag 16 september 2019 je brief met cv (in één pdf-bestand) naar p.reijnhoudt@onderwijsmuseum.nl onder vermelding van vacature zakelijke verhuur.


Zie ook www.onderwijsmuseum.nl. Meer inhoudelijke informatie nodig? Bel dan met Petra Reijnhoudt (directeur), bereikbaar op 078 – 6326820

161 weergaven

Comments


bottom of page