top of page

Vacature: Sales & Events bij Evenementenbureau Omnivents & Evenementenlocatie Watergoed


Ben jij een talent in plannen en organiseren? En ligt jouw hart bij het organiseren van events in de breedste zin? Dan hebben wij een superleuke job voor jou! Evenementenbureau Omnivents & Evenementenlocatie Watergoed zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en spontane collega Sales en Events! Lees de vacature hieronder en solliciteer voor 18 december door je cv en motivatiebrief te mailen naar: jp@omnivents.nl


Als sales & events collega houd jij je bezig met het organiseren, voorbereiden en begeleiden van events, van A tot Z. Je laat geen verkoopkans onbenut, adviseert onze gasten en stelt passende offertes op. Tevens benader je nieuwe en bestaande contacten en opdrachtgevers. Je krijgt zo je eigen klantenportefeuille, die je ook onderhoudt. Jouw doel is om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en van iedere offerteaanvraag een boeking te maken. Je schakelt constant met het projectteam en tilt de evenementen zelf naar een hoger niveau.


Omnivents & Watergoed

Omnivents organiseert bijeenkomsten en evenementen in de ruimste zin van het woord op een van de mooiste locaties van Gelderland. Aan het water gelegen is Watergoed de evenementenlocatie voor events, relatiedagen en personeelsfeesten of unieke incentives. Naast de zakelijke markt bedienen we ook de particuliere markt. Op een zeer betrokken en betrouwbare manier organiseren we sinds 2003 ruim 1200 kleine en grote events per jaar voor groepen van 2 tot 5000 personen.


Watergoed heeft hiervoor een eigen klimpark, quadbanen, paintballvelden en veel wateractiviteiten. Met onder andere de activiteiten RIB-varen en terreinrijden zijn we ook actief op externe locaties.


Buiten de groepsevenementen om is Watergoed het gehele jaar open als restaurant en strandclub.


Wat vragen wij?

  • HBO denk- en werkniveau (ervaring belangrijker dan opleiding)

  • Minimaal 5 jaar relevante sales-ervaring, bij voorkeur in de eventbranche

  • Je bent representatief, ondernemend, zelfstandig en communicatief vaardig.

  • Je hebt absoluut geen drempel om (nieuwe) partijen te benaderen en te bevragen

  • Je denkt graag creatief mee over nieuwe plannen en ideeën

  • Het is een pre wanneer je bekend bent met Smart Event Manager

  • Je bent een zelfstandige werker, maar ook een echte teamplayer

  • Fulltime beschikbaar (40 uur) en bereid om ook tijdens evenementen in het weekend/s’avonds te werken

  • In het bezit van een rijbewijs en auto


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een afwisselende, uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je komt te werken op een van de mooiste evenementenlocaties van Nederland. Je krijgt bij ons ruimte voor jouw eigen creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard krijg je er een leuk en gezellig team bij!


Uren en salaris

40 uur in de week, het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring.


Ben je enthousiast geraakt na het lezen van de vacature? Stuur uiterlijk op 18 december 2019 je sollicitatie met CV, inclusief foto per e-mail naar jp@omnivents.nl.
 

80 weergaven

댓글


bottom of page