top of page

Vacature: Sales Support Medewerker Business Events bij Johan Cruijff ArenA (40 uur)

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een allround sales support medewerker.

Ben jij allround inzetbaar? Leer je snel en kun je goed werken met verschillende systemen? Werk je nauwkeuring en beschik jij over goede telefonische vaardigheden? Reageer dan snel en kom werken bij de Johan Cruijff ArenA!Wat ga jij doen?

Wij zijn het grootste voetbalstadion van Nederland en een multifunctionele evenementen locatie, die ook nog eens 300 business events per jaar huisvest. De verhuur van de hospitality ruimtes en delen van het stadion voor deze events wordt door een gedreven sales team gedaan, waarvoor wij de optimale ondersteuning zoeken.

Als Sales Support Medewerker zorg jij ervoor dat onze commerciële mensen zich echt met de klant en de verkoop bezig kunnen houden en dat de 'back office' goed geregeld is.

Jij zorgt dat de volledige back office vloeiend verloopt. Ook kun je heel snel schakelen tussen je dagelijkse werkzaamheden en ad hoc werkzaamheden. Je kunt werken met diverse systemen, zowel voor het inboeken van de aanvragen als voor de juiste verslaglegging intern. Je bent een kei in het snel oppakken van nieuwe aanvragen en houd van afwisseling in je werkzaamheden. Ook kijk je kritisch naar bestaande processen en zorgt dat processen efficiënter worden ingericht.

Eigenlijk kun jij alle dagelijkse werkzaamheden verrichten, die binnen de sales afdeling worden gedaan. Op jou kunnen we bouwen en je staat voor ons klaar als we je nodig hebben.


Wat zoeken wij?

  • Je bent fulltime beschikbaar;

  • Je werkt zeer nauwkeurig en je hebt commercieel inzicht;

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding;

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en luistervaardigheden;

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • Je hebt kennis van MS Office / Outlook;

  • Je hebt excellente kennis van Excel;

  • Je hebt ervaring met CRM systemen;

  • En natuurlijk ben je (klant)vriendelijk en behulpzaam!


Wij bieden!

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met CV via e-mail naar solliciteren@johancruijffarena.nl ter attentie van Sandra van Kooten (Manager HR).


Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Hilda Hofkamp (Sales Manager Business Events) telefoonnummer 020-3111349.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

331 weergaven

Comments


bottom of page