top of page

Vacature Senior event producer bij Beeld en Geluid Den Haag


Heb jij ambitie om bij een culturele start-up met een grote erfenis te werken en heb jij een sterke ondernemingsgeest? Wij zoeken iemand met talent in het produceren én uitvoeren van events; van online en hybride tot live events.

Over Beeld en Geluid Den Haag Bij Beeld en Geluid Den Haag brengen we actief mensen samen om te onderzoeken, te bespreken en te ervaren hoe wij allemaal in media leven. Beeld en Geluid Den Haag is een veelzijdige organisatie en een ‘culturele start-up met een prachtige erfenis’. Mediamuseum, programmering, educatie en zakelijke bijeenkomsten zijn de vier activiteiten die gecombineerd worden in het pand aan de Zeestraat. Als museum zonder structurele subsidie is het van groot belang om eigen inkomsten te genereren, dat doen we voor een belangrijk deel door het faciliteren van zakelijke ontvangsten. Wij zoeken nu een aanpakker met goede digitale skills voor het uitvoeren en produceren van (met name) online en hybride events.

Over de functie Als Event Producer speel jij een belangrijke rol in het succesvol realiseren van zakelijke bijeenkomsten, met de nadruk op online en hybride events. Je werkt in het team Sales & Events en bent dé persoon die (online) events organiseert en produceert. Je bent degene die de benodigde informatie verzamelt en de wensen tussen klant en leveranciers coördineert, met een commerciële insteek. Naast het vastleggen van alle event details, ligt bij online en hybride events ook de nadruk op het schrijven en uitvoeren van het (technisch) draaiboek en het inrichten van het streaming platform. Tevens is het voeren van de regie en begeleiding op de dag zelf een belangrijke taak. Om deze functie glansrijk te vervullen zoeken wij een energieke collega die naast digitale competenties, uitstekende vaardigheden heeft in plannen en organiseren. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn jouw eerste natuur en je bent bereid om hard en flexibel te werken. Je bent stressbestendig en draait je hand niet om voor last-minute wijzigingen en deinst niet terug voor targets.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met aantoonbare werkervaring met online events en kennis van Smart Event Manager, maar je houding en mentaliteit zijn doorslaggevend. Beeld en Geluid Den Haag streeft ook naar een grotere culturele diversiteit van zijn publiek, programmering en personeel. Herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Wij bieden per 01 maart 2021 een functie voor 32 uur, met een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand (op basis van 40 uur). Ben jij degene die wij zoeken? Stuur ons vóór 17 februari 2021 je CV én motivatie. Videosollicitaties zijn ook welkom!


Mail voor vragen of om te solliciteren naar vacature.denhaag@beeldengeluid.nl. We streven ernaar op dinsdag 22 februari de eerste gesprekken te voeren.

Voor de sollicitatie volgen wij de privacy procedure van Beeld en Geluid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

77 weergaven
bottom of page