top of page

Vacature Voorstellingsleider bij Podium Hoge WoerdPodium Hoge Woerd, het theater van, voor en door Leidsche Rijn in Utrecht, zoekt een Voorstellingsleider die ervoor zorgt dat publiek en artiesten een onvergetelijke theater-ervaring hebben.


De functie

De voorstellingsleider is verantwoordelijk voor een goed en veilig verloop van een voorstellingsavond. Dit doet hij samen met het team van vrijwillige publieksbegeleiders, aan wie hij op de voorstellingsavond leidinggeeft. Hij ziet erop toe en werkt er zelf ook aan mee dat publiek en artiesten gastvrij worden ontvangen, verzorgd en begeleid. Zodat de voorstelling ontspannen en volgens planning verloopt.


We vragen

Een voorstellingsleider is gastvrij, dienstverlenend, representatief, samenwerkend, communicatief vaardig, oplettend en besluitvaardig. Daarnaast is enige ervaring met hoe een theater werkt zeer gewenst en bovenal natuurlijk dat je fan bent van theater. In verband met diensten zowel overdag, in de avonduren als in de weekenden, woon je bij voorkeur in de buurt. De aanstelling is op basis van een 0-uren contract tot en met medio juli 2021, conform cao voor de Nederlandse Podia, schaal 3. Je werkt een aantal diensten per maand; een dienst varieert tussen 3 en 6 uur per keer.


Solliciteren?

Herken je je in de kenmerken van een voorstellingsleider en voldoe je aan wat we vragen? Dan ontvangen we graag voor 6 november je korte motivatiebrief en cv via vacature@theaterkikker.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marjan van Huystee, programmeur Podium Hoge Woerd, via Marjan.vanHuystee@podiumhogewoerd.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdag 12 november of dinsdag 17 november.


Over onze organisatie Stichting Theater Kikker exploiteert twee vlakke vloer theaters in Utrecht: Theater Kikker met twee zalen in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd met één zaal in Leidsche Rijn / De Meern. De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker beweegt zich op het terrein van eigentijds, veelal vernieuwend theater en moderne dans, met een focus op werk van nieuwe makers. Podium Hoge Woerd heeft een breder georiënteerd programma, gericht op de bewoners van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern, waarin naast toneel en dans ook plaats is voor cabaret, kleinkunst en lichte muziek. In beide theaters wordt ook jeugdtheater gepresenteerd. Zowel Theater Kikker als Podium Hoge Woerd bieden ruimhartig speelgelegenheid aan lokale makers.

37 weergaven
bottom of page