top of page

Vacature Vrijdag: Stedelijk Museum, Amsterdam


Het Stedelijk Museum Amsterdam is het grootste museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland, met bekende namen in de collectie en een levendig en spraakmakend tentoonstellingsprogramma, variërend van grote publiekstrekkers tot signalerende tentoonstellingen van jonge kunstenaars en ontwerpers. Het Stedelijk Museum heeft Amsterdamse wortels, richt zich op een (inter)nationaal publiek en staat met 650.000 bezoekers per jaar op de vierde plek van best bezochte musea in Nederland.


Voor de afdeling Evenementen zoeken wij een Medewerker Evenementen (m/v/x, 32 uur per week)


De afdeling

De afdeling Evenementen is verantwoordelijk voor alle evenementen die in het Stedelijk Museum plaatsvinden. Denk aan een exclusief diner in de entreehal voor een sponsor, internationale congressen of een grote opening van een nieuwe tentoonstelling. Het team bestaat uit een Coördinator Evenementen, 2 Medewerkers Evenementen, een Producent Public Program, enkele Floormanagers & een stagiaire. Zij rapporteren aan het Hoofd Publieksservice.


De functie

Als Medewerker Evenementen ben je verantwoordelijk voor het gehele traject rondom evenementen: van het eerste contact met de klant, de inventarisatie van de wensen, de besluitvorming, het overdragen middels een draaiboek tot aan de evaluatie en facturatie. Jij adviseert, overtuigt en denkt mee met uiteenlopende (corporate) opdrachtgevers om hun evenement tot een succes te maken.


Daarnaast:

  • Weet jij verantwoordelijkheden goed te beleggen bij zowel interne als externe leveranciers

  • Ben jij medeverantwoordelijk voor het behalen van het omzettarget

  • Bewaak jij het budget en projectplanning bij grote interne evenementen

  • Draag jij zorg voor uitstekend relatiebeheer met opdrachtgevers, leveranciers en interne collega’s

  • Ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt

Wij vragen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleidingJe hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring

  • Je denkt altijd drie stappen vooruit, bent oplossingsgericht en commercieel ingesteld

  • Je bent zeer stressbestendig, organisatorisch sterk en je weet goed de hoofd- van bijzaken te onderscheiden

  • Je communiceert helder en effectief, zowel mondeling als schriftelijk

  • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift is vereist.

Het stimuleren van diversiteit in brede zin (blikrichtingen, denkbeelden, cultuur, leeftijd, gender, seksuele voorkeur, geloof, etc.) is een belangrijk aandachtspunt van het Stedelijk Museum Amsterdam. Het Stedelijk Museum streeft overeenkomstig naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand. In de selectieprocedure wordt hiermee rekening gehouden.


Wij bieden

In eerste instantie wordt je een arbeidsovereenkomst voor een jaar geboden met uitzicht op verlenging. De functie is ingedeeld in schaal 7 (€ 2.460 - € 3.080) bij een volledige werkweek (36 uur), exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering, conform de Museum cao. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roos Ruiter (Coördinator Evenementen) via r.ruiter@stedelijk.nl.

Let op: alleen voor vragen, niet voor je sollicitatie!


Solliciteren

Bij interesse in deze functie kun je tot uiterlijk 13 oktober solliciteren via deze link. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 16 oktober. Sollicitaties per brief worden niet in behandeling genomen.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

115 weergaven
bottom of page