top of page

Vacature Vrijdag: TivoliVredenburg, Utrecht


Wij zijn TivoliVredenburg

Natúúrlijk weet jij al wie wij zijn: een bruisende organisatie vol muziek, cultuur en debat. Zes zalen, acht podia, drie horecagelegenheden, meerdere pleinen en foyers in een iconisch gebouw midden in Utrecht. TivoliVredenburg biedt een uiterst gevarieerd programma en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers van alle leeftijden en achtergronden.


Donateurs, partners en fondsen zijn voor TivoliVredenburg van groot belang. Zij maken het mogelijk dat we bijzondere initiatieven kunnen nemen, bijvoorbeeld op het gebied van educatie en talentontwikkeling. Deze relaties zien wij als ons maatschappelijk kapitaal; zij zijn onze ambassadeurs, onze vrienden, onze financiers.


In 2017 is het TivoliVredenburgfonds opgericht door betrokken concertbezoekers die zich onbezoldigd inzetten voor muziek en cultuur in TivoliVredenburg. Particulieren die TivoliVredenburg een warm hart toedragen, kunnen via het fonds schenken. Er is daarvoor een mecanaatsprogramma ontwikkeld met uiteenlopende geefkringen.


Wij zoeken een enthousiaste, verbindende relatiemanager die zich voor TivoliVredenburg en het TivoliVredenburgfonds inzet voor de groei van onze geefkringen en de werving van fondsen op een manier die bij ons past: vernieuwend, open en ondernemend.

Wie ben jij

Ben je een enthousiaste netwerker? Kun je je goed bewegen in verschillende gezelschappen en ben je een ambassadeur voor TivoliVredenburg? Heb je een frisse kijk op het werven van donateurs, het binden van mensen, de rol van crowdfunding en de kracht van netwerken? Ben je een beetje eigenwijs, maar vooral een teamspeler? Durf je het initiatief te nemen en ondernemend te zijn?


Beantwoord je deze vragen met ‘ja’, dan denken we dat je je bij ons thuis gaat voelen!


Je bent als relatiemanager verantwoordelijk voor de groei en bloei van het TivoliVredenburg Fonds. Je ontwikkelt beleid voor fondsenwerving onder bezoekers en andere relaties en zorgt voor de uitvoering ervan. Zowel grote als kleine gevers hebben jouw aandacht. Naast acquisitietaken verwachten we dat je bestaande relaties goed beheert en uitbouwt. Als relatiemanager heb je de vrijheid om uitdagende fondsenwervende proposities te ontwikkelen en te realiseren. Denk aan bijzondere relatie-events binnen én buiten TivoliVredenburg. Tot slot ben je verantwoordelijk voor onze Young Professionals Business Club (YPBC).


In deze functie werk je veel samen met het bestuur van het Fonds, de relatiemanager Partnerships en collega’s van de afdelingen Marketing en Programma. Je direct leidinggevende is de algemeen directeur.


Profiel en competenties

  • Je bent een gefocuste netwerker en representatieve ambassadeur;

  • Je hebt affiniteit met de zakelijke kant van culturele instellingen;

  • Je bent creatief, hebt een vlotte pen, durft te experimenteren en te vernieuwen;

  • Je bent servicegericht, hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en haalt energie uit evenementen;

  • Je hebt een hbo+ opleiding marketing, sales of aanverwant;

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Je bent punctueel en hecht aan een gedegen administratie.

TivoliVredenburg is van en voor iedereen. Daarom zijn we actief op zoek naar nieuwe collega’s met een cultureel diverse achtergrond.


Wij bieden

Een levendige werkomgeving met leuke collega’s binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. De mogelijkheid om binnen deze functie je talenten te benutten in een prettige informele en ambitieuze werksfeer, voor 32 uur in de week. Salaris conform de cao Nederlandse Poppodia en – Festivals, deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 6 cao NPF (minimaal € 2.253,35 tot maximaal € 3.282,71). Natuurlijk kan je de programmering van TivoliVredenburg zelf ervaren. Verder bieden we flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.


Solliciteren?

Upload je sollicitatie voorzien van cv uiterlijk 10 oktober 2019 via dit formulier. Voor vragen betreft deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen Bartelse, algemeen directeur, via telefoonnummer 030-7606777.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

51 weergaven
bottom of page