top of page

Vacature Producent Zakelijke Verhuur bij TivoliVredenburg

Voor het versterken van het team zakelijke verhuur zoeken wij binnen de afdeling een allround producent. Lijstjes maken zit je in je bloed, je denkt in draaiboeken en verschillende scenario’s. Je hebt een hands-on mentaliteit en vertaalt concepten naar productionele plannen. Onze opdrachtgevers gaan blij worden van jouw hulp bij de organisatie en logistiek van zakelijke en feestelijke evenementen.

Je bent verantwoordelijk voor de complete logistiek en organisatie van de zakelijke producties. Dit zijn personeelsfeesten, productpresentaties, congressen, recepties en meer. Van het maken van een draaiboek en intekenen van een plattegrond tot de afstemming met andere producties in het pand. Daarbij werk je met bepaalde vastgestelde kaders en een productiebegroting die bewaakt moet worden. Je hebt extern veel contact met opdrachtgevers, evenementen- en congresbureaus, leveranciers en cateringpartners. Intern heb je veel contact met de afdelingen stage, hospitality, facilitair en de planningsteams. Verder zullen er ook een aantal algemene taken en werkzaamheden binnen de afdeling zakelijke verhuur van je gevraagd worden. In voorkomende gevallen kan dat zijn het opmaken van een offerte of het verzorgen van locatiebezichtigingen tot je taken behoort. Het betreft een functie waarbij de werktijden zeer flexibel zijn en de volledige week kunnen bestrijken, inclusief avonden en weekenden. Je zal vooral ook in een sturende rol op de werkvloer aanwezig zijn, je wilt immers zorg dragen en zeker weten dat het event top verloopt.

Het team

De afdeling zakelijke verhuur bestaat uit sales en producties. Samen zorgen we voor de verhuur van de locatie en productie van zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. We bedienen opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en overheidswezen van een onvergetelijke live ervaring met hun gasten. Hiermee leveren wij een positieve bijdrage aan onze begroting waarmee weer mooi cultureel programma gemaakt kan worden.


JIJ

  • Krijgt energie van een bruisende omgeving die 24/7 in beweging is;

  • Hebt uitstekende organisatorische vaardigheden en bent in staat om een strakke planning op te zetten en uit te voeren;

  • Blijft overzicht houden in complexe omstandigheden en kunt snel schakelen, eventueel naar plan B of plan C;

  • Bent communicatief vaardig en kan je communicatiestijl aanpassen om je doel te bereiken;

  • Hebt werkervaring en/of diploma’s in de horeca en/of evenementensector.

WIJ Bieden een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s in een hecht team binnen een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met gemiddeld 38 uren per week. Je werk voor TivoliVredenburg draagt ook nog eens bij aan een bruisend en aantrekkelijk Utrecht. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 7 cao NPF, startschaal is € 2.661,60 en eindschaal is € 3.877,45. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals toegang tot concerten en festivals, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en pensioenregeling). TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.


Over TivoliVredenburg Onder het dak van het altijd bruisende TivoliVredenburg komen alle muziekgenres bij elkaar. Dat kom je nergens anders tegen.Naast de vele concerten verzorgen we festivals, kennis- & debatprogramma, zakelijke evenementen, maar ook streams, podcasts én radio. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen!


Music sounds better with you We willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking. Het maakt ons niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. We zoeken actief naar nieuwe collega’s die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!


Solliciteren?

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk 1 augustus 2022 via onderstaande link met een motivatiebrief en je cv. Wellicht spreken wij elkaar in de tweede week van augustus al. Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar Menno Tielemans, teamleider sales, o.v.v. “vacature producent zakelijke verhuur.” De verwachte ingangsdatum is zo spoedig als mogelijk. ► Klik hier om te solliciteren

39 weergaven
bottom of page