top of page

Vacatures (2x): Eventmanager bij Amare (full-time)Voor Amare, huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting, zijn we op zoek naar twee betrokken en actieve Eventmanagers om ons team te versterken.

In september 2021 opent aan het Spuiplein in Den Haag het nieuwe cultuurhuis Amare. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Het wordt de thuisbasis van vier Haagse topinstellingen: Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en Koninklijk Conservatorium. Een podium van, voor en door de stad.

Stichting Amare is eindverantwoordelijk voor de exploitatie en programmering van Amare. Naast de voorstellingen en concerten krijgt Amare een belangrijke evenementen- en congresfunctie. Daarom zijn we op zoek naar twee ervaren


Eventmanagers full-time (36 uur)


Als Eventmanager ga je aan de slag op de afdeling Zakelijk van Amare en werk je samen met 3 gedreven collega’s. Je rapporteert aan de manager Hospitality & Congressen.


Wat ga je doen?

Als eventmanager beheer je een groot deel van de keten tussen aanvraag en factuur. Je schuift vrijwel meteen mee aan tafel met de opdrachtgever en de accountmanager om te inventariseren wat de wensen zijn. Je denkt mee bij de totstandkoming van het concept en vertaalt dit naar een voorstel met offerte.

Als het komt tot een bevestiging ga je aan de slag om met o.a. de afdelingen Horeca en Techniek het event te produceren. Tot de dag van het event ben je de spil in het web tussen opdrachtgever, interne afdelingen en externe leveranciers.

Wat vragen wij?

- Een hbo-opleiding, zoals Hotelschool, Eventmanagement of gelijkwaardig.

- Minimaal 5 jaar ervaring bij een grote locatie, banquet afdeling van een hotel of evenementenbureau

- Een eigen netwerk bij de juiste doelgroep is een pre.

- Ervaring in Teams

- Je beheerst vloeiend Nederlands en Engels, zowel in woord als schrift


Wat bieden we?

  • Wij bieden een uitdagende en dynamische baan met bevlogen collega’s en ruimte voor creativiteit in een omgeving die in ontwikkeling is.

  • Een veelzijdige baan in het mooiste en nieuwste huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting.

  • Een fijn team van collega’s.

  • Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

  • Het salaris is marktconform, schaal 6 cao Nederlandse Podia (€ 2.274,90 - € 3.193,03 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

  • En natuurlijk kun je ook onze voorstellingen en concerten bezoeken!


Competenties

Samenwerken, Betrokkenheid, Ondernemerschap, Klantgerichtheid, Resultaatgerichtheid, Plannen en Organiseren, Voortgangsbewaking en Stressbestendigheid.

Wij maken graag kennis met jou.

Den Haag is een kleurrijke stad. De diversiteit van de bevolking zien wij graag terug in de samenstelling van ons eigen medewerkersbestand.

Solliciteer voor 8 augustus 2021 door het sturen van je motivatiebrief en CV, uitsluitend via de sollicitatieknop op deze pagina.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Diederick van Eeden tussen 10.00 en 11.00 uur, telefoonnummer 06-55104931. Meer informatie over de organisatie vind je op www.amare.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature geplaatst op 14 juli 2021.

38 weergaven
bottom of page