top of page

Vacatures: docent(-en) Eventmarketing bij TioWil jij als parttime docent Eventmanagement jouw praktijkkennis overbrengen op onze gemotiveerde studenten? Lees dan verder, want Hogeschool Tio is op zoek naar een professionals uit de eventbranche! Een lesbevoegdheid is een pre maar niet noodzakelijk.

De functie

Hogeschool Tio is op zoek naar:

· Docent Eventmanagement (Hengelo, 5 uur per week)

· Docent Eventmarketing (Utrecht, 6-8 uur per week)

· Docent Eventmanagement (Amsterdam, 22 uur)

Wat biedt Tio?

· Je werkt bij een van de beste hogescholen van Nederland binnen een enthousiast team van docenten uit de praktijk;

· De Tio-vestigingen zijn fris, kleurrijk en modern ingericht;

· Je werkt met goede (ICT-) faciliteiten;

· Je ontvangt een prima beloning;

· Je werkt in een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen zoals een driedaagse introductietraining en cursussen op het gebied van didactiek en gebruik van IT in de klas;

· Je hebt persoonlijk contact met jouw studenten omdat de klassen met gemiddeld 11 studenten klein zijn;

· Naast het docentschap zijn er legio mogelijkheden voor het uitvoeren van nevenwerkzaamheden. Zo zijn er onder andere mogelijkheden tot het geven van voorlichting, kun je meedenken over de ontwikkeling van lesmateriaal en toetsen, en kun je een nevenfunctie vervullen als vakgroep-of leerlijncoördinator.

De ideale kandidaat

Je beschikt in elk geval over:

· een diploma op minimaal hbo-niveau;

· een enthousiaste instelling en een goede dosis humor;

· voor specifieke details, zie de vacaturetekst op www.tio.nl/vacatures

Over Tio Werken als parttime docent bij Tio betekent een veelzijdige baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en business. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en gaan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

Interesse?

Solliciteren voor de functie van docent kan tot en met 24-05-2020 uitsluitend via de knop 'solliciteer' op de Tio-vacaturesite. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de vestigingsmanager, zie voor details de vacature op de website van Tio. Het aantal beschikbare uren is bespreekbaar. Het is mogelijk om op verschillende locaties te werken. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kun je dit aangeven door expliciet te reageren op meerdere vacatures.

Je ontvangt uiterlijk op 05-06-2020 een reactie betreffende jouw sollicitatie. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt! Bij eventuele technische problemen rondom de sollicitatie kun je contact opnemen met onze helpdesk, via helpdesk@tio.nl.

bottom of page