top of page

Van der Linde Catering presenteert: Colorful Veggie FestivalTijdens INSPIRE 2019 presenteerde Van der Linde Catering een divers en 100% vegetarisch menu. Bij aankomst op het terrein van UP Events vielen hun kleurrijke buffetten en prachtig aangeklede foodtrucs direct op. De hele dag waren hier kleine gerechtjes verkrijgbaar; een duidelijke keuze om geen ‘maaltijd-vervangende-happen’ te serveren.

De diverse cateringuitgiftepunten waren zorgvuldig gekozen en sfeervol aangekleed, echt een foodfestival op het INSPIRE-festival. “De uitdaging in de presentatie voor de editie van 2019 was het vinden van de juiste aansluiting bij de locatie en de sfeer van INSPIRE. De ruimte tussen de diverse loodsen is beperkt en ook heeft UP Events een stoere uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen. We vinden het belangrijk dat onze catering hierin passend is,” aldus Robin van der Schuyt, directeur van Van der Linde Catering.“In tegenstelling tot andere jaren zien wij dit jaar bij opdrachtgevers veel meer vraag naar vegetarische gerechten. Daarnaast wordt het steeds belangrijker dat de gerechten ‘instagrammable’ zijn. Catering wordt zo meer en meer het visitekaartje van je evenement, omdat bezoekers foto’s ervan posten op Instagram. Ook dat vraagt om extra aandacht voor detail en een aansprekende én kleurrijke presentatie.”

Het concept Colorful Veggie Festival paste dus helemaal in de tijdgeest van dit moment. Een keur aan gerechtjes uit verschillende windstreken, die de diversiteit in onze maatschappij weerspiegelt en ook voor ieder wat wils te bieden heeft. De kleurrijke, zomerse biteszijn bovendien voedzaam en gezond. Ideale gerechtjes dus om tussen de workshops en het netwerken van te genieten. En inderdaad, het was #foodworthsharing tijdens INSPIRE!Tekst: Annemieke van Hees

42 weergaven
bottom of page