top of page

Van der Maarel Eventstyling: Uniek, inspirerend en verrassende eventstylingVan der Maarel Eventstyling – al jaren Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers – verzorgde deze 7e editie van INSPIRE een deel van de aankleding van het evenemententerrein. In nauwe samenwerking met de andere Partners gaven zij het festival weer een geheel eigen uitstraling. “Maar de creativiteit, mogelijkheden en het werkterrein van Van der Maarel Eventstyling reiken verder dan wat we nu op INSPIRE hebben kunnen laten zien,” vertelt Cees van der Maarel. Een kijkje in de keuken bij Van der Maarel.

“Ons team van stylisten vertaalt continu de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en fashion naar eventstyling. Op onze website bieden we onze opdrachtgevers een tool die ze kunnen inzetten als keuzehulp. Daarnaast ontwikkelen we steeds nieuwe stylingconcepten. Summer Days en Summer Nights zijn twee van onze nieuwste concepten, waarmee we een locatie volledig kunnen omtoveren tot sfeervol festival.”

“Er is steeds meer vraag bij opdrachtgevers naar het inrichten van luxe VIP-area’s op festivals. Over het algemeen zijn de huidige aanvragen complexer en veeleisender dan voorheen. Opdrachtgevers willen binnen hun budget – groot of klein – het maximale aan creativiteit kunnen laten zien. De mogelijkheden in creativiteit zijn wat ons betreft eindeloos, de uitdaging zit vaak meer in het vinden van de juiste balans tussen creativiteit en de logistieke en bedrijfseconomische uitwerking.”

“Na een prachtig INSPIRE festival met het zomerconcept is Van der Maarel Eventstyling nu klaar voor het najaar en de kerst. Achter de schermen wordt er met passie gewerkt aan unieke stylingconcepts voor de herfst- en wintermaanden. We nodigen je van harte uit om nader kennis te maken en om je te laten verrassen door het trends-team en de nieuwe stylingconcepten.”Tekst: Annemieke van Hees

Met dank aan Van der Maarel Eventstyling Fotografie: Jeancarlo Nunes dos Anjos

bottom of page