top of page

Vrijwilligers gezocht met organisatietalentStichting de Ster zoekt vrijwilligers met organisatietalent voor de begeleiding van kinderen en jongeren voor een onvergetelijke vakantieweek.


De Nederlandse jeugd heeft het zwaar op dit moment en daarom is het belangrijk dat we ze een steuntje in de rug bieden. Stichting De Ster helpt kinderen en jongeren al 16 jaar met het verstevigen van een positief zelfbeeld. Het betreft kinderen en jongeren die beter willen leren omgaan met onzekerheid, pesten en vriendschap. Omdat steeds meer kinderen onze steun nodig hebben zijn wij voor onze kampen op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste begeleiders die affiniteit hebben met kinderen en jongeren en beschikken over een sterk organisatorisch vermogen.

Ga jij mee op kamp met Stichting De Ster?!

Heb jij zin om, samen met een jong (gemiddelde leeftijd 28 jaar) en multidisciplinair team van vrijwilligers, kinderen en jongeren een onvergetelijke week te bezorgen en daarnaast je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven? Kijk dan op onze website en meld je aan als vrijwilliger.

58 weergaven
bottom of page