top of page

‘Wij kunnen zo flexibel zijn omdat we een familiebedrijf zijn’Grand Hotel Huis ter Duin is enig in zijn soort. Vijfsterrenhotel én familiebedrijf, te vinden op het hoogste duin van Noordwijk, en dat al sinds 1887. Een hotel met internationale uitstraling; hier logeerde bijvoorbeeld Obama tijdens de Nuclear Security Summit in 2014. Maar tevens een hotel dat een scala aan eventmogelijkheden biedt. Van hun jaarlijkse Nieuwjaarsgala – voor Noordwijk en de regio – tot de mooiste bruiloften en van besloten boardmeetings tot grote internationale conferenties.


De naamsbekendheid van het hotel is groot, eigenlijk kent iedereen in de Nederlandse eventbranche het wel. Maar weten we dan ook precies wat het hotel biedt en waar het voor staat? Nee, zeker niet altijd, weet het vijfkoppige salesteam uit ervaring. Voor dit Partner Profiel spraken we onder meer over die relatieve onbekendheid met Natascha Keesmaat, sales MICE nationaal, en Justus van Soelen, sales MICE internationaal. Zij zijn de ‘gezichten’ van Grand Hotel Huis ter Duin voor respectievelijk het Genootschap voor Eventmanagers en G14.

Lees hier het interview met Justus van Soelen en Natascha Keesmaat Grand Hotel Huis ter Duin, Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers.

Comments


bottom of page