top of page

World Forum The Hague fietst meer dan 500 kilometer voor een veiligere en vitalere wereldVijf teamleden van onze Preferred Partner World Forum The Hague gaan in mei meer dan 500 kilometer fietsen: van Den Haag naar IMEX 2019 in Frankfurt. Daarmee zetten ze zich in voor War Child. Jij kunt meedoen: doneer minimaal 35 euro en krijg daarmee toegang tot een R.evolution of events-sessie in World Forum The Hague.

 

The challenge

Op 13 mei vertrekken Diana Weber, Maaike Hamann, Michelle Gilissen, Soraya Drost en Arjan van Mourik vanaf World Forum The Hague. Wethouder Richard de Mos, partners en 20 collega’s fietsen met ze mee naar het Vredespaleis, icoon voor vrede en recht in Den Haag. Vanaf daar vervolgt de vijf de route via Tilburg, Venlo, Düsseldorf, Bonn, Koblenz en Mainz en op 21 mei arriveren zij bij de finish van de internationale evenementenbeurs IMEX in Frankfurt.


Voor War Child

De vijf teamleden ondernemen deze fietstocht speciaal voor War Child en hoopt met deze actie veel geld op te halen voor dit goede doel. World Forum kiest niet zomaar voor War Child, sinds 2015 zijn zij Business Friends en behoren ze tot het wereldwijde netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers.


Jij kunt meedoen

Jij kunt bijdragen aan deze actie. Via deze website kun je geld doneren. Met een donatie van minimaal 35,- meld je je automatisch aan voor een Event Management & Marketing (R.evolution of events) sessie in World Forum The Hague. Vermeld bij jouw donatie:


Ja, ik wil naar de speciale Event Management & Marketing (R.evolution of events) sessie in World Forum The Hague.


Meer informatie over deze actie via diana.weber@worldforum.nl.


Vitaliteit

De keuze voor een fietstocht komt niet uit de lucht vallen. World Forum vindt vitaliteit een belangrijk kenmerk van haar eigen team, maar ook een onmisbaar onderdeel van congressen. Kirsten Vosmer, commercieel manager World Forum The Hague: “Blije en vitale mensen, daar gaan wij voor als World Forum The Hague!” Daarom kun je tijdens een congres bij World Forum deelnemen aan een run door het park, yogalessen volgen of voor of na de lunch een wandeling maken.


51 weergaven

Comments


bottom of page