top of page

Over ons

 

“De snelheid waarmee we communiceren is tegenwoordig enorm. Alles is vindbaar, iedereen is bereikbaar. Van minuut tot minuut kunnen we op de hoogte blijven van belangrijk en vooral ook minder belangrijk nieuws. Dat is mooi, maar het heeft ook een vluchtig karakter.” Daarmee opende in 2012 de eerste editie van magazine De Eventmanager.
 
Met De Eventmanager wilden we minder vluchtig en louter belangrijk nieuws brengen. Vanaf die eerste editie bieden we aandacht voor en informatie over:
- het vak van eventmanagers, in de breedste zin van het woord
- ontwikkelingen op het vakgebied
- ontwikkelingen in de eventbranche
- nieuwe vormen van events en eventtechnologie
- inspiratie door markante personen in de branche en daarbuiten
- de nieuwe generatie: young professionals én studenten
 
En dat doen we nog. De inhoud van De Eventmanager – online, op social media en in de digitale nieuwsbrief – wordt gevormd door relevant nieuws en mooie verhalen.
 
Die inhoud maken we in de eerste plaats voor leden, partners en stakeholders van de aangesloten vakorganisaties – Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties – en daarnaast voor iedereen die gelieerd is aan of affiniteit heeft met de evenementenbranche.
 
Anno 2021 vormt de website www.deeventmanager.nl de spil van al onze nieuwsmedia. Alle nieuwsitems – nieuw én oud – zijn daar beschikbaar.

  • Hiermee vullen we nieuwsfeeds voor en over de verschillende clubs op sociale media.

  • Een keer per maand verschijnt de digitale nieuwsbrief – De Eventmanager – met het laatste nieuws.

bottom of page