top of page

Deel 1 | 7x online teambuilding: Escape the Mob


Deze online teambuilding game is vergelijkbaar met een escaperoom: in teamverband opdrachten oplossen in beperkte tijd maar dan op afstand.


Escape the Mob


Blijf uit handen van de maffia

Met behulp van een online conference platform begint Escape the Mob met een mysterieuze video die teams vertelt dat ze worden beschuldigd van de perfecte overval en dat ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren. Teams hebben een beperkte hoeveelheid tijd om hun verhaal duidelijk te maken en de exacte tijd te bepalen waarop ze op elke plaats op de avond van de overval waren.

Na een eerste briefing van de online facilitator, leidt de Go Team-app teams door een reeks opdrachten heen. Een verscheidenheid aan foto's, video's, cryptische vragen en raadsels, die aanwijzingen geven voor de ultieme oplossing.

De opdrachten zijn geheel in lijn met de laatste Escape Room-achtige challenges. Onder andere cijfers, symbolen die alfa puzzels omwisselen, zoeken naar objecten in afbeeldingen, raadsels, patroonidentificatie , mysterieuze geluiden en meer! Teams krijgen punten voor correcte antwoorden. Het winnende team is het team met de meeste punten, maar er is ook gedeelde vreugde omdat de teams uiteindelijk moeten samenwerken om hun naam te zuiveren.

Leerresultaten Escape the Mob is een volledig inclusieve en zeer boeiende activiteit voor online teambinding. Met een beperkte hoeveelheid tijd, een competitief thema en een verscheidenheid aan opdrachten moeten teams hun verschillende vaardigheden combineren en creatieve oplossingen ontwikkelen om het mysterie op te lossen. Op het laatste moment wordt er samengewerkt om uiteindelijk de laatste code te kraken en uit handen van de Maffia te blijven. Escape the Mob Speciaal ontworpen voor teams die op afstand werken Deelnemers: vanaf 4 personen Duur: 1 - 1,5 uur

 

7x online teambuildingprogramma's op een rij

Dit was deel 1 van de serie 7x online teambuilding. Klik hier voor het overzichtsartikel van online teambuildingprogramma's. In de komende periode lichten we steeds een online teambuildingprogramma voor je uit. Wil je het zelf ervaren? Meld je dan aan voor een van de online demonstraties.

Meer informatie over het aanbod van online programma's en aanvragen kun je terugvinden op www.catalystteambuilding.nl/teambuilding-activiteiten.

Comments


bottom of page