top of page

‘Je betaalt ons niet om onze mond dicht te houden’

INTERVIEW


Diederik Verwiel van Verwiel – the creative agency is Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers.


De modus operandi van Diederik Verwiel is partnership. Hij werkt bij voorkeur samen, als partners, in elke zakelijke relatie; of het nu gaat om opdrachtgevers, medewerkers, freelancers of suppliers. Als opdrachtgever kun je er dus op rekenen dat Diederik Verwiel en daarmee alle medewerkers van Verwiel – the creative agency betrokken, meedenkend, proactief en zéér uitgesproken zijn. “Wij geloven dat als je met een opdrachtgever een samenwerking aangaat, dat eigenlijk alleen kan als partners. Partnership betekent voor ons dat we heel ver gaan in onze dienstverlening, maar ook dat we onze mond durven opendoen. Dan heb je weleens discussies met opdrachtgevers die een bepaalde lijn willen in een event, waarvan wij op basis van onze ervaring weten: dat gaat zo niet werken. Natuurlijk zeggen we dat. Je betaalt ons niet om onze mond dicht te houden.”


"Gebruik ons vooral als toegevoegde waarde, of we nu een grote en gecompliceerde productie voor je maken of dat je maar een hele bescheiden rol vraagt van ons.”

Diederik Verwiel, creative director en eigenaar van Verwiel – the creative agency, noemt zichzelf een atypische ondernemer. “Ondernemers zijn bezig met groei van hun bedrijf, in omzet en aantallen medewerkers. Maar ik wil helemaal niet groter worden of groeien in kwantiteit. Mijn bedrijf is de laatste jaren fysiek zelfs kleiner geworden. Wat ik wél wil, is groeien in kwaliteit en in innovatie. Onze groei in kwaliteit kun je afmeten aan het groeiend aantal opdrachtgevers voor wie we al jarenlang werken. Innovatie zit ‘m natuurlijk in de geijkte dingen, zoals zorgen dat je de nieuwste locaties en technieken kent. Innovatiegroei betekent vooral inhaken op ontwikkelingen in de branche en weten waar we opdrachtgevers nog beter mee kunnen ondersteunen.”


Lees het volledige interview met Diederik Verwiel of bekijk hier eerder verschenen Preferred Partner profielen.
bottom of page