top of page

Lennart Peeperkorn start nieuw ondernemers avontuur


v.l.n.r. Lennart Peeperkorn & Pieter Bas Boertje

​Lennart Peeperkorn verlaat eind maart na 18 jaar D&B Eventmarketing om een eigen nieuwe onderneming te starten. Lennart: “Ik heb een prachtige tijd gehad bij D&B maar wil nu graag een eigen onderneming opstarten. Ik kwam halverwege vorig jaar tot mijn besluit, tijdens een grote reis naar Rusland. Ik ben net 50 geworden, dus dit is voor mij een goed moment om deze stap te zetten. Omdat ik nog bezig ben met de definitieve invulling, kan ik hier nog niets over vertellen. Ik kan wel kwijt dat het iets in de eventlocatie-sfeer is. Want daar ligt mijn hart en ervaring.”


Peeperkorn werkte sinds 2001 bij D&B en was mede verantwoordelijk voor de snelle professionalisering die D&B de laatste 10 jaar heeft doorgemaakt. In zijn functie was hij onder andere verantwoordelijk voor opvallende evenementen als het jubileum voor HEMA voor 18.000 gasten, een groots koninklijk huwelijk in Dubai en diverse projecten voor onder andere Douwe Egberts en FloraHolland. Sinds 2007 was Peeperkorn, samen met Pieter Bas Boertje, partner bij D&B. 

Josine Verbeek en Sabine Dijkema, beiden al langere tijd in dienst bij D&B, worden respectievelijk Operationeel Directeur en Commercieel Directeur bij het eventmarketing bureau en krijgen daarmee de dagelijkse leiding over het 27-koppige team. 

Pieter Bas: “Wij zullen Lennart enorm gaan missen. Hij is 18 jaar mijn maatje geweest en we hebben veel aan hem te danken. Als ondernemer snap ik zijn stap en ik wens hem ongelooflijk veel succes bij zijn nieuwe plannen. Gelukkig blijven we dikke vrienden en gaan we in de toekomst ongetwijfeld nog samenwerken. Met Josine en Sabine is een nieuwe generatie D&B-ers opgestaan die D&B weer naar een volgende fase gaat brengen.” 

Over D&B Eventmarketing D&B Eventmarketing is al 36 jaar een van de beeld bepalende Nederlandse bureaus op het gebied van evenementen. Het bureau ontwikkelt en organiseert events voor tal van grote en kleinere Nederlandse organisaties.  Als strategisch partner helpt D&B organisaties om ambities te realiseren en impact te maken door middel van events en eventcampagnes. Het team van D&B bestaat uit 27 mensen en is verantwoordelijk voor meer dan 100 events en campagnes per jaar. 

Het bureau wordt 100% eigendom van Pieter Bas Boertje die zich vooral richt op het ontwikkelen van nieuwe visie, en bijbehorende producten, op de rol die evenementen kunnen spelen binnen het beleid en de ontwikkeling van organisaties. Het bureau ontving hiervoor de laatste jaren meerdere prijzen en gaf vorig jaar het boek LIVE! uit, een boek waarin het bureau vertelt hoe een event kan bijdragen aan organisatiedoelen. Het bureau werkt vanuit het Eventhuis in Hilversum. 

31 weergaven

Comentarios


bottom of page