top of page

Nieuwe website De EventmanagerZonder toeters en bellen. We hebben onze website vernieuwd. Ontdaan van alle franje, to-the-point en ter zake. En o ja, frisse uitstraling, lekker snel, mobile user friendly. Dat werk. Maar ja, dat spreekt natuurlijk allemaal vanzelf.


Home

Op de Homepage vind je alle nieuwsberichten, in galerie-opstelling. Nieuwste nieuws bovenaan. Klikken en lezen. Hier kun je ook zoeken op thema en op elke willekeurige term. Echt waar, zelf net geprobeerd met ‘fiets’ en inderdaad, er is een nieuwsbericht dat over fietsen gaat.


Nieuws

Op de pagina Nieuws ga je meteen naar onze eigen nieuwsberichten, nieuws van en over onze leden, de drie vakorganisaties en de Preferred Partners. Je krijgt hier alle berichten te zien in lijst-weergave.


Vacatures

Ook handig: de knop Vacatures. Deze geeft toegang tot alle vacatures die wij ontvangen via leden, Preferred Partners en andere partijen. Voor als je op zoek bent naar een andere leuke baan in de evenementenbranche.


Be welcome

Nou ja, we kunnen er lang over praten, maar beter is het om zelf te kijken. En geef gerust feedback, de website is er tenslotte niet voor ons maar voor de bezoekers. Altijd goed om te horen of we de juiste vorm en inhoud weten te treffen.


Tekst: Carla van Elst

80 weergaven

Comments


bottom of page