top of page

STRTFSTVL VIPSSpeciaal voor opdrachtgevers van zakelijke evenementen organiseert De Eventmakelaar in DeFabrique, op maandag 17 februari STRTFSTVL VIPS. Een exclusief eventarrangement dat je niet mag missen!


STRTFSTVL VIPS is een arrangement, tijdens STRTFSTVL Showcase. Een beurs voor straatartiesten, circusacts en theatrale muziek.


Het arrangement bevat 3 onderdelen:

  • Een bijzondere show met verrassende acts geschikt voor de zakelijke markt. Voor de opening van een nieuw pand of als verrassend intermezzo tijdens een congres. Een act als oppepper, met of zonder branding. Acts waarmee je het verschil maakt!

  • Inspirerende sprekers die hun expertise met je delen: Bas Veldkamp van Event Inspiration vertelt hoe een act bijdraagt aan de totaalbeleving van een eventconcept. Marc van Laere geeft een kleurrijke bloemlezing over hoe het achter de schermen werkt bij een spectaculaire act.

  • Tijdens de verzorgde lunch heb je gelegenheid om te netwerken met je collega opdrachtgevers. Tevens kun je kennis maken met de artiesten. Bijvoorbeeld om een op maat gemaakte act te bedenken voor je aankomende event. 

Natuurlijk ben je na afloop welkom om de beurs te bezoeken. Om 15.00 uur is de première van Aira Vertical Dance (Bencha Theater), een spectaculaire verticale dans die aan de buitenkant van DeFabrique zal worden uitgevoerd.

Dit exclusieve arrangement is niet voor iedereen bedoeld. We kijken onder meer naar de volgende criteria:

• Je bent actief betrokken zijn bij de organisatie van meerdere (zakelijke) evenementen. • Je bent verantwoordelijk of hebt beschikking over de budgetten, de selectie van toeleveranciers en de samenstelling van het programma.

STRTFSTVL VIPS info en aanmelden

Maandag 17 februari van 11.00 – 14.00 uur in DeFabrique. Kaarten voor dit eventarrangement kosten 39 euro excl. btw per persoon. Klik hier om je aan te melden.

bottom of page