top of page

Uitnodiging: Event managers in the Lead


Hoe stuur jij een team aan? Wat is jouw leiderschapsstijl? Hoe zorg je ervoor dat jouw team gemotiveerd is? Dat ze de beste resultaten behalen? Sterke organisaties werken met en door gepassioneerde, gemotiveerde leiders. Als leider van een team is het belangrijk te inspireren en richting te geven, maar ook jezelf als leider te leren kennen. Wie ben jij als je leiding geeft?

De seminar Leadership and Music, ontwikkeld door Guido Marchena, biedt je een uniek perspectief op leidinggeven, organisatiestructuren en communicatie. Het bied inzicht in de balans tussen commanderen en luisteren, tussen managen en motiveren. De resultaten van deze inzichten zijn direct hoorbaar en zichtbaar door middel van het symfonisch orkest. Je zit niet op afstand te kijken, maar tussen de orkestleden! Het geeft echt een totaalbeleving.

Hans Etman van zal de middag modereren. Het programma begint met een panel over de toegevoegde waarde van cultuur bij zakelijke evenementen, gevolgd door de seminar Leadership & Music. We sluiten de middag natuurlijk af met een borrel, verzorgd door de Bostel Brothers.


Wij zien u graag op 11 juli voor het volgende programma:

15:00 - 15:15 Inloop 15:15 - 16:00 Panel over de combinatie van cultuur en zakelijk 16:00 - 17:00 Seminar Leadership & Music door Guido Marchena 17:00 - 18:00 Afsluitende borrel


Ben jij erbij? Meld je aan via onderstaande link!


143 weergaven
bottom of page