top of page

Unieke bedrijfsfeesten en festivals in de Tuinen van WestIn de Tuinen van West, aan de rand van Amsterdam ligt het multifunctionele evenemententerrein van UP Events, genaamd UP West. Groen, uniek, inspirerend en een tikkeltje tegendraads. Diverse binnen-en buitenmogelijkheden maken het ideaal voor diverse bedrijfsevents, personeelsfeestjes, themafeesten, meetings en vergaderingen. Het terrein is groot genoeg voor events tot wel 5000 personen!


Het hippe terrein van 35.000m2 is ruim opgezet en beschikt over diverse sfeervolle plekken. Voor kleine gezelschappen zijn loods 5 en 6 geschikt. Hier kan je vergaderen met 60 personen of een bedrijfsfeest organiseren voor 75 collega’s. De houten elementen die gebruikt worden bij de aankleding geeft de industriële setting een aangenaam gevoel.

Ben je met een groter gezelschap, kijk dan eens naar de Loods 7. Deze stoere en robuuste loods is van alle gemakken voorzien. Een grote bar, garderobe en toiletvoorzieningen biedt ruimte voor met gemak 400 personen. Een plenaire sessie of workshop met aansluitend een diner en knalfuif? Met de bijbehorende licht en geluidsinstallatie komt dit helemaal in orde! DJ’s en live-acts inbegrepen uiteraard.


Daarnaast beschikt UP West een eigen strand met bijbehorende Beachclup. Palmbomen, lichtslingers, loungebanken, relaxte zitzakken en een hippe binnen-en buitenbar. Deze tent en het omliggende terras biedt ruimte voor 800 personen. Zeer geschikt voor plenaire sessies, presentaties of een bedrijfsfeest!


Het gehele terrein biedt daarnaast mogelijkheden voor inspirerende teambuildingsactiviteiten en andere belevenissen. Zeskampen, Escape Games, Expeditie Robinson, of toch liever een bedrijfsfestival met silent disco? UP Events biedt meer dan 100 verschillende activiteiten aan, zowel sportief als creatief! Als lid van de VEBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland) ben je verzekerd van deskundig personeel, gekeurde materialen, TUV certificering en staat veiligheid voorop.


Eén ding is zeker, bij UP Events komt je voor een beleving en na één bezoek wil je meer.

Voor meer informatie, kijk snel op upevents.nl


ONLY. WAY. UP.

109 weergaven

コメント


bottom of page