top of page

UNIEKE DRIVE THRU

Cruisen op de kade bij het ss RotterdamVanaf vrijdag 27 november opent het ss Rotterdam haar eigen Drive Thru: Cruisen op de kade! De Drive Thru is een ware corona-proof experience. Tijdens het wachten op je bestelde gerechten, rijd je met de auto door de experience langs verschillende containers op de kade. Deze containers vertellen meer over La Grande Dame, haar historie en de hoogtepunten die je meemaakte als je op een van de wereldcruises meeging met het ss Rotterdam.


Corona-proof experience voor het hele gezin Op vrijdag 27 november opende het ss Rotterdam haar eigen drive thru experience op de kade. De drive blijft open tot en met 31 januari 2021. Geniet op vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00 tot 20:00 uur van heerlijke gerechten rechtstreeks vanaf onze Big Green Egg of een van de Smokers. Tijdens het wachten op je bestelling begint de cruise Drive Thru. Een ware beleving voor diegene die op zoek zijn naar een leuk (familie-) uitje tijdens de sluitingsperiode van alle horeca gelegenheden. Zo combineren wij het leuke met het aangename!

Ervaar het cruisegevoel Aangekomen bij onze Drive Thru bestel je een van onze gerechten bij de kapitein. Gemakkelijk samengesteld in een menu zodat je tijdens het eten aan niets kan ontbreken. Na het plaatsen van de bestelling kan deze bijzondere Corona-proof experience gaan beginnen! Blijf in de auto zitten en volg het unieke parcours op de kade van het ss Rotterdam.

Graag nemen we je mee langs een aantal van de hoogtepunten die je tijdens een wereldcruise aan boord van het ss Rotterdam kon verwachten. Meer verklappen wij op dit moment nog niet, want we willen jou graag nog kunnen verrassen. In totaal zijn er zes containers die je dit authentieke verhaal vertellen over de overtochten naar New York.


Onze drive thru is niet alleen te bezoeken met de auto, maar ook te voet en op de fiets. Geen reden meer om thuis te blijven! Klik hier om het menu te bekijken.
Sit back, relax and enjoy the ride!67 weergaven

Comments


bottom of page