top of page

Vacature Producent Zakelijk en Educatie bij TivoliVredenburg

Music sounds better with you

Onder het dak van het altijd bruisende TivoliVredenburg, komen alle muziekgenres bij elkaar. Dat kom je nergens anders tegen. Naast de vele concerten verzorgen we festivals, kennis & debat programma, zakelijke evenementen, maar ook streams, podcasts, blogs én radio. Met uitkijk op de Utrechtse Singel kan je ook nog eens heerlijk ontspannen in ons café Het Gegeven Paard en kitchen bar Danel. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen! 

We willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking van Utrecht. Bij ons ben je welkom ongeacht van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. We zoeken actief naar nieuwe collega's die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer! 


Het team Het team van producenten is verantwoordelijk voor de complete logistiek- en technische organisatie van al het programma in TivoliVredenburg. Van het boeken van hotelkamers tot het regelen van de kleedkamercatering, van het plannen van de technici en technische voorzieningen tot de afstemming met andere producties enzovoort. Wij hebben extern veel contact met bookers / impresariaten / tourmanagers / musici / zakelijke opdrachtgevers enz. en intern met de afdelingen programma, sales, horeca/hospitality, theatertechniek, marketing en facilitair. De voorbereiding van een productie gaat in nauwe samenwerking met technici en stagemanagers. Onze werktijden zijn flexibel, en kunnen de volledige week bestrijken, inclusief avonden en weekenden.


Jouw bijdrage Voor het versterken van de vaste kern zoeken wij een producent die diverse programma’s gaat produceren. Naast de technische ondersteuning van onze zakelijke events, zal je een gedeelte van het culturele programma voor je rekening nemen, waarbij de nadruk ligt op onze educatieve producties. Ook zal je af en toe gevraagd worden voor een pop- of jazz show.

Je werkt als producent nauw samen met de programmeur of event manager en produceert het programma van kop tot staart. Je denkt mee met de programmeur over de realisatie van de productie en vertaalt dit naar de werkvloer. Bij de zakelijke verhuur ga je met de opdrachtgever aan de slag om het gewenste podium programma technisch vorm te geven en adviseert in passende mogelijkheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de inzet van technici en technische middelen. Je zoekt afstemming met de andere producties in het pand. Op de dag van uitvoering zal je met enige regelmaat de rol van stagemanager op je nemen. Als stagemanager werk je samen met je collega’s om de productie op de avond zelf tot goed resultaat te brengen. Je geeft operationeel leiding en bent op een gastvrije manier contactpersoon voor de betrokken partijen.


Jij ...vindt het leuk om samen te werken en bent communicatief, creatief en stressbestendig;

  • Hebt uitstekende organisatorische vaardigheden en bent in staat om een strakke planning op te zetten en uit te voeren;

  • Blijft overzicht houden in complexe omstandigheden en kunt snel schakelen, eventueel naar plan B of plan C;

  • Hebt een uitgebreide basiskennis van theatertechniek;

  • Goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij ...bieden een veelzijdige functie, in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. Deze functie wordt volgens cao NPF gewaardeerd in salarisschaal 7 (minimaal € 2.661,60 tot maximaal € 3.877,45). Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot concerten en festivals, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.


Solliciteren Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan met motivatiebrief en cv uiterlijk 14 september 2022. We streven ernaar de gesprekken in de week van 19 september te voeren.

Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Dionne Jurjus o.v.v. Vacature Producent of bel 030-7606777.

31 weergaven
bottom of page