top of page

Vacature Producer artiesten & liveshows bij Blue LunaBlue Luna is een creatief artiestenbureau voor corporate events. Wij matchen al 15 jaar artiesten en acts met bedrijven en zakelijke evenementen. Wij maken de artistieke vertaalslag van het verhaal dat een bedrijf wil vertellen en zorgen ervoor dat een evenement onvergetelijk wordt.

Wij vertegenwoordigen artiesten die uitblinken in hun artistieke talent en dit inzetten binnen het bedrijfsleven. Dan doen we met Typhoon, Iris Hond, Derek Otte, LED’s have a ball, Cube Connect, breaksquad en vele anderen. We vertalen bedrijfsdoelstellingen naar ijzersterke performances en concepten met muziek, poëzie, dans, multimedia en theater.

Onze expertise wordt gevraagd bij het boeken van de juiste artiest, de invulling van impactvolle entertainmentprogramma’s en het maken van originele (openings)acts. Wij creëren, ontwikkelen en produceren. Als het nog niet bestaat, dan maken wij het. En, binnenkort misschien wel samen met jou! We zoeken namelijk na de zomer een…


Producer artiesten & liveshows Minimaal 24 uur per week | plaats: Zwolle


Wat je gaat doen De door Blue Luna ontwikkelde shows, artiestenprogramma’s en boekingen breng jij tot leven. Je produceert, faciliteert en ondersteunt projecten van top tot teen. Je voert pre-productionele werkzaamheden op kantoor uit zoals het afstemmen van processen met opdrachtgevers en artiesten, het begeleiden van repetities en het maken van (show)draaiboeken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van producties op locatie en stuur je afhankelijk van het project artiestenmanagers en freelancers aan. Ook manage je corporate shows op locatie van artiesten die Blue Luna vertegenwoordigt. Je bent contactpersoon van de eindklant en waarborgt kwaliteit, planning en budget.


Wij zoeken

Een producer die: – bevlogen is van muziek, cultuur, liveshows & podiumkunsten; – zelfstandig werkt, meedenkt, doorpakt en beslissingen neemt; – relevante, aantoonbare ervaring heeft binnen een productionele rol (in de event, muziek en/of entertainmentbranche is een pré); – communicatief sterk is in woord en schrift (NL en ENG); – enige technische kennis heeft of deze zichzelf in korte tijd eigen kan maken; – altijd nog even een dubbelcheck doet.

Wij bieden – een creatieve uitdagende baan bij een speels, ambitieus, creatief bureau; – ruimte voor eigen initiatief, creatieve ideeën en persoonlijke groei; – een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, relevante werkervaring en profiel; – een telefoonvergoeding; – een pensioenregeling.


Ben je getriggerd, enthousiast en wil je solliciteren? Zing, vecht, dans, werk, lach en stuur je motivatie en cv naar ln.anuleulb@ofni onder vermelding van ‘vacature producer 2021’. Voor vragen kan je terecht bij Wouter van Beek, email: ln.anuleulb@retuow, telefoon: 06 13754637 of 0346 250055

Sollicitaties worden ivm de vakantieperiode vanaf 16 augustus in behandeling genomen. Sollicitatiegesprekken worden in augustus en september gehouden.

2 weergaven
bottom of page