top of page

Wie zijn de Preferred Partners van het Genootschap voor Eventmanagers?

(en waarom?)De Preferred Partners van het Genootschap zijn een bont gezelschap van toonaangevende toeleveranciers en eventlocaties. Het Preferred Partnerschap werd ooit in het leven geroepen om de eventmanager te ondersteunen in zijn/haar vak, in de breedste zin van het woord. De Partners leveren daarmee, ieder voor zich en als geheel, een belangrijke bijdrage aan het Genootschap. In financiële zin, maar vooral door het delen van hun kennis en expertise tijdens de bijeenkomsten.


We zijn ooit gestart met 10 Preferred Partners, inmiddels zijn dat er 36. Het aantal Preferred Partners is gekoppeld aan het aantal leden van het Genootschap, bij groei van het ledental groeit ook de groep Preferred Partners. Welke bedrijven Preferred Partner kunnen worden, is afhankelijk van een aantal selectiecriteria. Hun bekendheid in de branche bijvoorbeeld en wat ze de leden te bieden hebben. Daarnaast wordt gestreefd naar een evenwichtige opbouw van de groep en bij de keuze van nieuwe partners wordt gewaakt voor conflicterende belangen in de groep.


De Preferred Partners vormen dus niet alleen een bont, maar ook een select gezelschap en als Genootschap zijn we trots op dat gezelschap. Vandaar dat we in 2019 gestart zijn met het maken van zogeheten Partner Profielen: wat langere verhalen die een inkijkje geven in de bedrijven en de personen die erbij horen in de spotlights zetten.


Het eerste Partner Profiel – Miranda Hesselmans van MPS | food & design– publiceerden we in magazine De Eventmanager (2019-1) onder de titel ‘Hard werken, een beetje geluk en de juiste mensen om je heen’. De andere Partner Profielen zijn vanaf nu te vinden op de website van het Genootschap; klik op het betreffende bedrijfslogo op de homepage. Veel profielen zijn overigens nog in voorbereiding; in deze nieuwsbrief en de komende nieuwsbrieven vermelden we steeds welke profielen gereed zijn.


Lees bijvoorbeeld nu de verhalen van


Fotografie: Jeancarlo Nunes dos Anjos Tekst: Carla van Elst

251 weergaven
bottom of page