top of page

Vacature Vrijdag: Flint, Amersfoort

Oppakken van alle zakelijke marketinguitingen is gesneden koek voor onze nieuwe medewerker marketing & publiciteit bij Flint, theater, evenementen en congressen, in Amersfoort.

Wat je gaat doen

Jij zet Flint optimaal in de schijnwerpers als de evenementenlocatie in Nederland. Dit doe je in een hecht team met gezellige collega’s die net als jij van aanpakken houden en een hart voor theater én voor evenementen hebben. Als medewerker marketing & publiciteit:

 • Ben je verantwoordelijk voor de promotie van Flint op de markt voor evenementen en congressen

 • Bedenk en ontwikkel jij promotiecampagnes gericht op de zakelijke markt – zowel online als offline – en voert deze uit

 • Ontwikkel en beheer je het zakelijke deel van onze website

 • Bereik jij de doelgroep online met behulp van jouw kennis van Google Analytics en SEO

 • Verzorg jij de zakelijke communicatie op social media (LinkedIn, Facebook) en schrijf jij de zakelijke nieuwsbrieven

 • Ben je communicatief sterk, zowel in woord als geschrift – van teksten schrijven of bloggen word jij blij

 • Initieer, ontwikkel en begeleid je al het drukwerk voor Flint als eventlocatie

 • Regel je samen met de Medewerker Sales sponsorbijeenkomsten en relatieavonden

 • Neem je een aantal keer per jaar deel aan voor de doelgroep relevante beurzen en regel je alles wat daarbij komt kijken

 • Begeleid je onze stagiaires

Wie wij zijn

Theatervoorstellingen, congressen, evenementen, concerten, feesten... Flint, theater, evenementen en congressen, in Amersfoort, trekt jaarlijks zo’n 150.000 duizend bezoekers. Een divers publiek dat ons bezoekt voor een divers aanbod aan voorstellingen en 200 evenementen en congressen. Van symposia, beurzen, congressen, diners en dansfeesten. ben je bij ons aan het juiste adres. Met onder andere onze stijlvolle Rabobank Theaterzaal en onze multifunctionele AFASzaal bieden wij voor elk wat wils.


Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Daarom trainen we onze medewerkers op gastvrijheid. Geen toeval dat we als congreslocatie de tweede prijs hebben gewonnen in de categorie XXL van de provincie Utrecht én tweede zijn geworden bij de landelijke verkiezing van de ANWB voor het meest gastvrije theater. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen. Naast onze vaste krachten hebben we ook een gezellige club vrijwilligers in dienst. Zij werken als chauffeur voor de Vrienden van Flint, verwelkomen artiesten backstage of zijn werkzaam bij de St. Aegenkapel, onze locatie voor klassieke muziek.


Jouw team

Je versterkt onze afdeling Marketing & Publiciteit die bestaat uit een team van 4 toegewijde sociale collega’s die elk verantwoordelijk zijn voor hun eigen marketingdiscipline. Verder werk je uiteraard nauw samen met de afdeling Evenementen & Congressen en dan met name met onze Medewerker Sales.


Wat wij jou bieden

Deze gave afwisselende baan voor 24 uur per week (meer is eventueel bespreekbaar) als Medewerker Marketing & Publiciteit. En dat bij een bruisende organisatie met en een voorname congresfunctie en een breed aanbod aan podiumkunsten Natuurlijk willen we jouw kwaliteiten goed belonen. Wij bieden jou op basis van 36 uur per week (full time):

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.207,00 en € 3.099,00 per maand – dit is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring

 • een pensioenregeling

 • reiskostenvergoeding als je buiten Amersfoort woont

 • 25 vakantiedagen

 • een telefoon

 • korting op het bezoek van voorstellingen en diners

Wie wij zoeken

Betrokken, sociaal en een sterke samenwerker. Dat zoeken we in jou als onze nieuwe Medewerker Marketing en Publiciteit. Ook ben je communicatief sterk, creatief en je houdt van aanpakken. Je hebt al enige ervaring met zakelijke marketing – het liefst in een omgeving waarin ook veel evenementen worden georganiseerd. Een netwerk hebben binnen de evenementenbranche is voor ons een pre. En natuurlijk draag jij de podiumkunsten een warm hart toe. Jij krijgt van ons de hoofdrol als Medewerker Marketing en Publiciteit als jij ook:

 • HBO werk- en denkniveau hebt

 • Professional bent in het in de markt zetten van een evenementenlocatie

 • Minimaal 2 jaar relevante en aantoonbare werkervaring hebt

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen? Aarzel niet langer en solliciteer, in elk geval vóór 14 oktober, want dan sluiten we de vacature. Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@flint.nl ter attentie van Mascha Bos, P&O. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 033 - 422 920 00.


Zijn we enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en als het wederzijds klikt, dan plannen we graag een vervolggesprek in. Een referentiecheck kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

54 weergaven
bottom of page