top of page

Deel 5 | 7x online teambuilding: Peak Performance

Een strategisch leiderschapsspel. Moeilijk in het begin en het wordt steeds leuker als je de spelregels door begint te krijgen.Peak Performance online is een teambuildingsactiviteit op afstand waarbij teams hun gidsen naar de top van de Mount Everest en veilig terugkeren naar het basiskamp tijdens een expeditie van 20 dagen (1 dag is 120 seconden). Deelnemers doen mee aan de activiteit via een video conference applicatie (Zoom, Microsoft Teams etc) en werken samen in kleine break-out rooms. Elk teamlid is verantwoordelijk voor een specifieke rol en de bijbehorende kennis. Zij bepalen zelf hoe ze zich elke dag verplaatsen en voer dit in op het scherm in de game-app. Er zijn veel variabelen waarmee rekening moet worden gehouden, waaronder veranderende weersomstandigheden, drukte op de berg en het terrein. Teams moeten gezamenlijke beslissingen nemen op basis van elementen zoals zuurstofbehoefte, acclimatisatie, het opzetten van tenten en dergelijke. Uiteindelijk is het team met de meeste punten aan het einde van het spel de winnaar.


Leerresultaten Peak Performance is een emotioneel boeiend, ervaringsgericht leermiddel dat is ontworpen om het begrip, de houding ten opzichte van, en de soft skills van mensen te veranderen om samen te werken als één team op afstand. Deelnemers leren hoe ze als team op afstand kunnen werken door een boeiend thema en relevante raakvlakken naar hun zakelijke omgeving. Na het spel gebruiken deelnemers reflecterende observatie om te identificeren wat er tijdens de oefening is gebeurd, welke beslissingen ze hebben genomen en wat de gevolgen zijn van deze beslissingen. Deelnemers kunnen effectieve gedragsveranderingen aanbrengen door de implicaties van hun keuzes te begrijpen en te accepteren.


Peak Performance

Een strategisch leiderschapsspel, geeft inzicht in gedrag, rollen en het aansturen van teams. Deelnemers: vanaf 8 personen Duur: 2 - 3 uur

 

7x online teambuildingprogramma's op een rij

Dit was deel 5 van de serie 7x online teambuilding. Wil je ook de andere delen bekijken? Lees dan deel 1 t/m 4: deel 1 Escape the Mob, deel 2 Race Around the World, deel 3 The Infinite Loop, deel 4 Heroes of Troy of lees het overzichtsartikel van online teambuildingprogramma's. Wil je het zelf ervaren? Meld je dan aan voor een van de online demonstraties.

Meer informatie over het aanbod van online programma's en aanvragen kun je terugvinden op www.catalystteambuilding.nl/teambuilding-activiteiten.

bottom of page